Aandelen-kopen

Over onsOver ons aandelen kopen

wie zijn wij, waar staan we voor?

Simpelaandelenkopen.nl is opgezet met als doel om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de wereld van beleggen. In het verleden was het alleen mogelijk om met grote bedragen te beleggen via gespecialiseerde adviseurs. Indien beleggen verantwoord gebeurd met de juiste kennis, is het voor mensen zonder specifieke opleiding of sturing van een adviseur ook mogelijk om te beleggen. Wij van simpelaandelenkopen.nl zijn van mening dat de belegger zelf mag beslissen wat er exact met de investering gebeurd, het is immer uw geld. Indien u besluit via een bank te beleggen heeft u alleen inspraak op de hoeveelheid die u inlegt. De bank besluit vervolgens waar uw geld in geïnvesteerd wordt.

Zodra u ontdekt hoe eenvoudig beleggen is via plus500, zult u merken dat het verstandiger is om alle keuzes zelf te maken. U kunt zelf direct bijhouden hoeveel rendement u krijgt ten naarmate u meer ervaring krijgt met beleggen kunt u uw portfolio uitbreiden en vervolgens uw rendement opbouwen.

Wij hebben geprobeerd de meest belangrijke informatie zo eenvoudig en zo kort mogelijk weer te geven zodat u voldoende geïnformeerd bent voordat u begint met beleggen.

Wij begrijpen dat de vereiste kennis voor iedereen verschillend kan zijn. Indien er nog onduidelijkheden zijn of indien u meer informatie nodig hebt, is het altijd mogelijk om hier een verzoek voor in te dienen. Wij zullen vervolgens proberen u zo goed mogelijk te woord te staan zodat u met een gerust hart aan de slag kunt.